Kendisine teşekkür ederiz:)))
MALZEMELER:
2 Paket Eti burçak bisküvi
1 Paket Eti kare bisküvi
2 paket çikolatalı puding
1 paket çikolatalı kremşanti
1 Paket Eti kare bisküvi
2 paket çikolatalı puding
1 paket çikolatalı kremşanti
YAPILIŞI:
Puding 4 bardak süt ile pişirilir,
Biraz soğutup ılıyan pudinglerin içine toz kremşanti eklenir ve blendırla iyice çırpılır,
Kıvama gelince, kare tepsiye önce eti burçaklar dizilir,
Üstüne pudıng karışımı eklenir,
İkinci katı için eti kare kakaolu bisküvi dizilir ve yine puding dökülür,
Son katı için tekrar eti burçak bisküviler dizilir ve pudingin tamamı üstüne dökülür
ÜSTÜNÜ SÜSLEMEK İÇİN:
Öğütülmüş antep fıstığı,
Hindistan cevizi,
Ufalanmış eti burçak bisküvi
Ufalanmış eti burçak bisküvi
Afiyet olsun:)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder