SAC KAVURMA

Tarif: İsmail GÖKSULU'ya 
serkan özden
Resim: Serkan ÖZDEN'e aittir;

Odun ateşinde hazırlanmıştır.
Kendilerine Teşekkür ederiz:)

MALZEMELER: 
1 kg. but eti (kuşbaşı şeklinde doğranmış),
3 adet orta boy soğan,
3 adet domates,
4 adet yeşil biber,
tuz, kimyon, pulbiber, karabiber
50 gr böbrek yağı

YAPILIŞI:
  1. Böbrek yağını sacda eritin, 
  2. Soğanı doğrayın, sacın içinde kavurun,
  3. Kuşbaşı eti soğanın üstüne ekleyin,
  4. Et suyunu bırakıp çekene kadar pişirin,
  5. Üstüne doğranmış biber ve domatesi ilave edin,
  6. En son baharatları ekleyin, 
  7. Et piştiğinde ateşten alın.
Afiyet olsun.
sac kavurma tarifi





Hiç yorum yok: