3 yumurta
1/2 su bardağı şeker
1/2 su bardağı sıvı yağ
1,5 su bardağı süt
2 yemek kaşığı hindistan
cevizi
1 portakal kabuğu
rendesi
1 paket kabartma
tozu
3 su bardağı un
Pudingi İçin:
1 paket puding
2 bardak süt
YAPILIŞI
1. Yumurta ve şekeri mikserle iyice çırptıktan sonra sıvı yağ ve
sütü ekleyin.
2. Karılımın üzerine hindistan cevizi portakal
kabuğu rendesi, un ve kabartma tozunu ekleyip iyice çırptıktan sonra kalıba
dökün.
3. 150 derecelik fırında kapağını açmadan 35
dk. pişirin. Pişen kekinizi bir kürdan batırarak kontrol edin. Eğer kürdanda
hamur varsa biraz daha pişirin ve keki soğumaya alın.
4. Hazırlanan pudingi sıcak bir şekilde kekin
üzerine dökün.
Afiyet Olsun :)))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder