MALZEMELER:
1 kg yufka,
1 kabak,
1 patates ortaboy,
1 havuç,
1 ortaboy soğan,
maydanoz,
maydanoz,
baharat,
300-400 gr kıyma,
3 ortaboy domates.
su ve yağ
- İç malzemenin hepsini rendeleyip zeytin yağı ile birlikte iyice pişirin.
- Yufkaların her birini 6 parçaya ayırın.
- Sonra 3 tanesinin üzerine su ve yağ karışımını fırçayla sürün.
- Diğer üçünü de üzerlerine koyun.
- İçlerine pişmiş içi koyun ve sarın.
- Üstüne yumurta falan sürmeye gerek yok.
- Hele benim gibi yumurta yemeyenler için süper bir tarif:)
- Fırına verin, üstü hafif kızarınca fırından çıkartın.
- Üzerine de sarımsaklı yoğurt dökün
Şefin önerisi istenirse kızdırılmış salça dökebilirsiniz....
3 yorum:
harika görünüyor,arkadasinizin ellerine saglik.
Sevgiler....
harika görünüyor ellerinize saglık sevgiler
Cok lezzetli görünüyor..Herzaman kiymali olmasi gerekmiyor böyle sebzeli güzel bir alternatif olmus...Ellerine saglik
SEVGILER
Yorum Gönder